Cu o vastă experiență în domeniu și o echipă capabilă să răspundă celor mai rafinate gusturi și preferințe, La Casa Events,oferă servicii premium de catering pentru evenimente business și private.

Informatii si detalii la:

Evenimente private

WhatsApp Image 2022-08-21 at 1.23.01 PM (2)

Fie ca este vorba de nuntă, aniversare, botez, majorat sau orice alt eveniment, îți oferim consultanță pentru alegerea preparatelor potrivite și ne putem ocupa de logistica, pregătirea și amenajarea spațiului, pentru ca totul să fie exact așa cum îți dorești.

Candy-bar-uri amenajate

Evenimente Corporate

Organizarea unui eveniment reușit implică o atenție deosebită asupra detaliilor. Noi știm că reputația dumneavoastră, ca organizator, depinde de alegerea pe care o faceți în ceea ce privește asigurarea serviciilor de catering și de aceea, venim în ajutor cu soluții eficiente, o ofertă adaptată oricarui tip de eveniment, personal specializat și preparate delicioase.

Office Catering

Succesul nostru se datorează atât calității preparatelor oferite cât și faptului că suntem flexibili și ne adaptăm imediat cerințelor clienților noștri. Putem crea meniuri în funcție de bugetul clienților fără a face rabat la calitate.

Dedicare

Fie că este vorba de aperitive, un meniu complet de bufet suedez sau candy bar, echipa noastră îți va oferi cele mai bune soluții și oferte personalizate pentru cele mai gustoase preparate culinare. Așteptăm cu drag să planificăm împreună, următorul eveniment special!

Profesionalism

Organizarea unui eveniment presupune multă muncă și seriozitate. La Casa Events, prin serviciile pe care le oferă, dorește să câștige respectul și mulțumirea fiecarui client. Noi ne respectăm cuvantul dat, și anume: servicii de calitate cu bun gust pentru fiecare eveniment.

Calitate

Produsele respecta toate standardele de calitate, sunt preparate în unitatea noastră, din ingrediente naturale, atent alese, pentru ca rezultatul final să fie delicios și gustos.

Transparență

Stabilirea meniului, planificarea și organizarea servirii acestuia, alegerea logisticii și a obiectelor de decor se face împreuna cu clientul, respectând tematica și tipul evenimentului.

Eveniment reușit?

Organizarea unui eveniment de succes implică întotdeauna o atenție deosebită asupra detaliilor. Noi înțelegem că reputația dumneavoastră, ca organizator, depinde de alegerea pe care o faceți în ce privește asigurarea serviciilor de catering și, de aceea, venim în ajutor cu soluții eficiente, o ofertă impecabilă, personal alcătuit numai din profesioniști și cele mai delicioase preparate.

Oferta noastră este diversificată si toate preparatele pe care le servim clienților noștri sunt pregatite in bucatariile si laboratoarele noastre de catre specialiștii bucătari, cofetari, patiseri si brutari, doar din ingrediente proaspete și de calitate

Ce înseamnă un eveniment reușit?

Meniu catering complet, adaptat 100% preferințelor clienților noștri. Oferta noastra contine doar produse proprii de gastronomie, patiserie, panificatie si cofetarie.

  • Necesar logistic: mese, scaune, vesela, suporti si decoruri pentru candy bar, etc
  • Echipă specializata si dedicată
  • Consiliere gratuită în vederea organizării unui eveniment reușit
  • Meniu catering complet, adaptat 100% preferințelor clienților noștri. Oferta noastra contine doar produse proprii de gastronomie, patiserie, panificatie si cofetarie