Cu o vastă experiență în domeniu și o echipă capabilă să răspundă celor mai rafinate gusturi și preferințe, La Casa Events, oferă servicii premium de catering pentru evenimente business și private

Organizarea unui eveniment reusit implică o atenție deosebită asupra detaliilor. Noi știm că reputația voastră, ca organizator, depinde de alegerea pe care o faceți în ceea ce privește asigurarea serviciilor de catering și de aceea, venim în ajutor cu soluții eficiente, o ofertă adaptată oricarui tip de eveniment, personal specializat și preparate delicioase.

Pentru ca evenimentul să fie unul reușit, echipa noastră își folosește întreaga experiență de  peste 9 ani pe piața de catering din România, atât pe zona business, cât și pe evenimente private. Rolul nostru este să vă lăsăm să vă concentrați atenția pe activitățile importante pentru voi, în timp ce pregătirea evenimentului să o lăsați în grija noastră.

Serviciile noastre de catering se adaptează oricărui tip de eveniment: cocktail-uri, coffee break-uri, lansări de produse, inaugurări de sedii, aniversări, seminarii sau conferințe, expoziții sau târguri, petreceri de firmă, întâlniri de business, recepții sau orice alt tip de eveniment indoor sau outdoor pe zona business, în Cluj sau oriunde în țară

Vă oferim tot ce aveți nevoie pentru ca organizarea unui eveniment să fie reușit

Meniu catering complet, adaptat 100% preferințelor voastre. Oferta noastră conține produse proprii de gastronomie, patiserie, panificație și cofetărie.

  • Necesar logistic: mese, scaune, veselă, pahare, suporți și decoruri pentru candy bar, etc.
  • Echipă specializată și dedicată.
  • Consiliere în vederea organizării unui eveniment reușit.
  • Meniu catering complet, adaptat 100% cererilor voastre.
  • Ofertă noastră conține produse proprii de gastronomie, patiserie, panificație si cofetărie.

CE NE RECOMANDĂ ?

Serviciile de calitate pe care le oferim stau la baza mulțumirii sutelor de clienți care au ales serviciile noastre și continuă să o facă. Cu o echipă dedicată în spate, utilaje profesionale moderne și preparate de calitate, suntem gata să satisfacem orice exigență!

Dispunând de 4 sectii de productie (gastronomie, cofetarie, patiserie si panificatie) fiecare cu o suprafață de peste 2500 mp, dotate cu utilaje profesionale, camere frigorifice, mașini de transport frigorifice, toate conform FSSC22000, GSFI, TIC si HACCP.

Normele de igienă și curățenie sunt respectate cu strictețe, în acest sens bucătăria fiind considerată un exemplu de către inspectorii instituțiilor abilitate.

0
Clienți corporate
0
Evenimente organizate

De peste 9 ani am prestat servicii de catering pentru companii precum NTT Data, Banca Transilvania, Hampton Romania, Evozone, UMF, Colegiul Medicilor Dentiști, Colegiul Medicilor, Steelcase, Winners, Johonson&Johonson, Prodvinalco, Firesland Campina, Teraplast, Cluj Hub, Geta Ungurean, Ferro, Accesa, Danubiu Travel, Polaris Medical, Federația Română de Tenis, Centrul Cultural German, Eximtur, Arobs, Iulius Mall, Banc Post, Emerson, BRD, Terasteel, Sanker, Centrul Medical Transilvania, Spitalul Transilvania, Siemens, Eon.