Cu o vastă experiență în domeniu și cu o echipă profesionistă, La Casa Events oferă servicii premium de catering pentru orice tip de evenimente business și private. Informații și detalii la telefon 0749-120 215

Fie că este vorba de nuntă, aniversare, botez, majorat sau orice alt eveniment, îți oferim consultanță pentru a alege preparatele potrivite și ne putem ocupa de logistică, pregătirea și amenajarea spațiului, pentru ca totul să fie exact așa cum îți dorești.
Cel mai îndrăgit și dulce element al oricărui eveniment este candy bar-ul. Poți alege din peste 30 de sortimente de miniprăjituri, mousse-uri și deserturi la pahar, care pot satisface toate gusturile, iar pentru un candy bar spectaculos, ne putem ocupa de amenajarea acestuia.

Pentru a afla mai multe informații și pentru a degusta produsele, îți recomandăm să programezi o întâlnire cu specialiștii noștri.
Aspectul și decorul tortului trebuie în primul rând să te reprezinte, dar să fie și în aceeași tematică cu restul elementelor de decor. Astfel, cofetarii noștri sunt pregătiți să creeze tortul perfect pentru tine, după dorințele și imaginația ta sau poți alege un model din cele prezentate de noi. Te asigurăm că invitații tăi vor fi impresionați, iar momentul tortului va fi unul de neuitat.

Iar dacă îți dorești o variantă mai economică a tortului de prezentare, poți opta pentru tort pe suport etajat, care este format dintr-un tortuleț și monoporții. În acest caz suportul de tort îl punem noi la dispoziție.

Pentru cel mai dulce moment al evenimentului tău, poți alege din diferite sortimente de monoporții sau felii de tort, care să îi încânte pe invitații tăi și să se încadreze perfect în povestea evenimentului tău. Iubitorilor de ciocolată le recomandăm Mousse cu ciocolată, Chocho Crispy, Tort Ciocolata sau Dom Peanuts Chocholate Mousse, iar pentru cei care doresc ceva mai fresh, pot alege dintre Cheescakeul cu zmeură, Felie Tort Foret Noire, Felie Tort Iaurt cu fructe, Dom Mousse Capsuni sau fistic, dar pentru că variantele sunt multe, te sfătuim să soliciți o degustare pentru a alege varianta perfectă pentru evenimentul tău. Gustul cu siguranță te va încânta oricare variantă vei alege.

Sortimentele de tort sunt variate și pe gusturile tuturor, decorate astfel încât să se potrivească oricărui tip de eveniment: botez, majorat, aniversare. Alege din sortimentele de mai jos și spune-ne cum dorești să îl decorăm.

Cu toții iubim atențiile dulci. Oferă o amintire dulce invitațiilor tăi pentru ca ei să rămână cu gustul dulce al unui eveniment de neuitat.

Platourile de patiserie sărată sunt o modalitate excelentă de a vă răsfăța papilele gustative și de a vă impresiona oaspeții.

Platourile cu aperitive și prajituri sunt alegerea perfectă pentru musafirii de acasă.