Delivery


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla vel ullamcorper felis.

Comandă acum

Livrare și plată

CUM COMAND?

  • www.lacasapane.ro este un magazin virtual ce comercializează produse proprii de patiserie, panificatie, cofetărie si gastronomie.
  • Comandând produse din magazinul nostru, aveți garanția calității si, în același timp, economisiți timpul pierdut in cazul cumpărăturilor in sistemul clasic.
  • www.lacasapane.ro vă pune la dispoziție toate mijloacele de informare pentru a alege produsul cel mai potrivit pentru dumneavoastră.

Circuitul comenzii dumneavoastră cuprinde o serie de pasi indispensabili:

1. Plasarea comenzii

1. Online

Locațiile disponibile momentan : Liberty Buisness Center, The Office buisness Center, ICPAF Buisness Center, Maestro Buisness Center. Se poate comanda intre orele 10:00 si 14:00. Vă rugăm să luati in calcul că toate meniurile sunt cu stoc limitat si chiar dacă se plasează o comandă online nu vă putem garanta că aceasta va fi stoc.
Nu exista o valoare minimă sau un număr minim de produse pe care trebuie să o atingă comanda Dvs, dar pentru toate produsele adăugate in cos si pentru care se finalizează comanda va exista o taxă de ambalaj.

Finalizarea comenzii online: Dacă doriți să comandați online, trebuie să aveți cont pe site-ul www.lacasapane.ro (sau să vă faceti un cont pe site-ul www.lacasapane.ro) și să apasați butonul "Adaugă in cos" pentru produsele pe care doriți să le achizitionați. După ce ați terminat de adăugat toate produsele pe care doriți să le cumparați, finalizați procesul de comandă completând fisa de comandă cu datele Dumneavoastră și apăsând pe butonul "Finalizează comandă" . Asigurați-vă că ați completat corect datele de contact! Imediat dupa aceea, veți primi un mesaj de notificare pe adresa de email pe care ați introdus-o in fișa de comanda.

2. Livrarea comenzii

Echipa www.lacasapane.ro va înregistra comanda Dumneavoastră si pot fi ridicate de Dvs. din una din locațiile La Casa prevăzute in fisierul Locații unde se livrează. Atentie !IN PLUS FATA DE TAXELE DE PE SITE, vor fi TAXE DE AMBALAJ pentru fiecare produs in parte : PREȚURILE SUNT : AMBALAJ SUPĂ 1 LEU, CASEROLĂ CU UN COMPARTIMENT 1 LEU, CASEROLĂ CU DOUÂ COMPARTIMENTE 1 LEU, TACÂM DE UNICĂ FOLOSINȚĂ 0.5 LEI, PUNGĂ LA CASA 0.5 LEI

3. Plata comenzii

Se poate realiza in urmatoarele modalități:

  • Plata cash, în momentul intrării in posesia produselor, la ridicarea acestora de către Dvs. din una din locațiile proprii, stipulate in pagina de Locații unde se livrează.
  • Plata cu cardul, la ridicarea produselor din locațiile La Casa prevăzute in pagina de Locații;

În cazul în care ai nevoie de mai multe informații sau vrei să soliciți modificări la comandă folosește adresă de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Scrie-ne un mesaj

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com