La Casa Evenimente

Suntem alegerea ideală pentru orice eveniment important din viața ta profesională sau personală. Fie că alegi serviciile noastre de catering sau candy bar, invitații tăi vor rămâne surprinși de calitatea ingredientelor folosite, de varietatea lor, de tehnica de pregătire dar și de amenajare. Ne adaptăm oricăror cerințe din partea clienților noștri și livrăm întotdeauna peste așteptări!

Delivery


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla vel ullamcorper felis.

Comandă acum

Zile de naștere

Zilele de naștere nu ar fi la fel fără un tort de ciocolată. Sau poate unul de fructe. Sau poate unul care să combine ciocolata albă cu marțipanul. Indiferent de gusturi sau dorințe îți punem la dispoziție o gamă variată de bunătăți, astfel încât aniversarea ta să fie una reușită!

La Casa- Alături de tine la fiecare aniversare!

Petreceri pentru copii

Dacă sunteți în căutarea unor preparate dulci sau sărate pentru cei mici și puneți preț pe calitatea ingredientelor folosite în realizarea acestora, suntem partenerul ideal pentru petrecerea copilului vostru!

La fel ca și voi, considerăm că cei mici merită doar ce e mai bun, lucru care se vede și se simte în toate produsele pe care le oferim pentru petrecerile prichindeiilor.

Ce vă putem oferi?

· torturi și deserturi delicioase pentru candy bar
· decor de candy bar și amenajarea candy bar-ului
· varietatea preparatelor de catering ( chiar și vegetariene), platouri, miniburgeri, etc
· locații cu ambianță cât mai plăcută
· orice altă cerință specială

La Casa- Doar ce e mai bun pentru cei mici!

Nunți

Ziua nunții e un moment foarte important în viața fiecărui cuplu iar experiența, calitatea ingredientelor folosite, măiestria, orginalitatea și creativitatea ne recomandă ca fiind cel mai bun partener dulce pentru marea zi!

Știm cât de important este pentru viitoarele mirese ca ziua nunții să fie una perfectă, așa că noi ne luăm angajamentul să vă ajutăm cu următoarele servicii:

· torturi și deserturi delicioase pentru candy bar
· locații cu ambianță cât mai plăcută
· mărturii dulci
· machete de nuntă pentru tortul perfect

La Casa - împlinim toate visele dulci

Petreceri private

 

Când sunt motive de sărbătoare, toți cei dragi se adună! Bucuroși să vă fim alături în aceste momente, suntem partenerul ideal pentru orice petrecere privată pe care o plănuiți. Produse proaspete, ingrediente de cea mai bună calitate, creativitate, adaptabilitate la nevoile voastre și originalitate- acestea sunt câteva din calitățile cu care ne mândrim și pe care așteptăm cu drag să le descoperiți și voi! 

Și petrecerea poate să înceapă

Petreceri corporate

 

De la începutul anului 2014 am început să ne îmbogățim portofoliu cu evenimente frumoase și să cunoaștem tot mai multe companii clujene.

Expansiunea diviziei noastre de evenimente pe zona corporate s-a datorat și faptului că îndeplinim cele mai ridicate așteptări, indiferent de: numărul impresionant de invitați, eveniment sau pretenții culinare, cu profesionalism, creativitate și folosind doar cele mai proaspete și calitative produse.

 

Scrie-ne pentru o ofertă personalizată

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com