LaCasa Pane

 

La baza oricărei mese copiase, servită în grabă între două taskuri zilnice sau, din contră, servită în tihnă, alături de cei dragi, stă pâinea, ca element central. Căci pâinea e sufletul bucătăriei românești.


Având o gama variată de produse, pregătite doar din ingrediente de cea mai bună calitate, am fi onorați să ne regăsim în casele voastre!


Consultați oferta noastră mai jos și pregătiți-vă de un deliciu culinar!

Delivery


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla vel ullamcorper felis.

Comandă acum

 

Știm, vă plac prăjiturile noastre! 

De aceea, v-am pregătit un nou concurs, unde punem la bătaie un platou de prăjituri!

Participă pe https://www.facebook.com/lacasaevenimente

Pentru a participa, trebuie doar să lăsați un comentariu la această postare cu platoul vostru de prăjituri preferat, să distribuiți (”share”) această postare pe pagina personală și să dați ”like” paginii noastre - La Casa Events.

Lista sortimentelor platourilor de prăjituri (https://lacasapane.ro/platou-dulce) la alegere, este următoarea:

  • Platou de prăjitura Asortată
  • Platou de prăjituri Deliciu
  • Platou de prăjituri La Casa

Înscrierile se pot face începând de astăzi, 16 iulie 2020, până joi, 23 iulie 2020, ora 13,00, iar câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți.

 

 

 Atenție! Se va lua în considerare doar un singur comentariu pentru fiecare participant. Sortimentul platoului de prăjituri poate fi ales doar din cele menționate anterior.

 Tragerea la sorți se va face din lista de participanți care îndeplinesc toate criteriile de concurs, joi, 23 iulie 2020, ora 14.00. Va fi considerat câștigător primul participant desemnat la tragerea la sorți.

 Expedierea premiului se va face doar pentru Cluj-Napoca și zona metropolitană care se află în aria de livrare a produselor noastre, la o dată stabilită ulterior, ce nu va fi mai devreme de 48 de ore de la tragerea la sorți.

 

Regulamentul Concursului poate fi consultat aici  https://bit.ly/392pgyF

 

 

 

Scrie-ne un mesaj

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com