LaCasa Pane

 

La baza oricărei mese copiase, servită în grabă între două taskuri zilnice sau, din contră, servită în tihnă, alături de cei dragi, stă pâinea, ca element central. Căci pâinea e sufletul bucătăriei românești.


Având o gama variată de produse, pregătite doar din ingrediente de cea mai bună calitate, am fi onorați să ne regăsim în casele voastre!


Consultați oferta noastră mai jos și pregătiți-vă de un deliciu culinar!

Delivery


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla vel ullamcorper felis.

Comandă acum

 

Astăzi, de Ziua Mondială a Ciocolatei, v-am pregătit un nou concurs, unde punem la bătaie un tort de... ați ghicit, ciocolată. 

 

Tot ce trebuie să faceți pentru a intra în concurs, este să lăsați un comentariu la această postare cu sortimentul vostru de tort de ciocolată🎂 preferat, să distribuiți (”share”) această postare pe pagina personală și să dați 👍 ”like” paginii noastre.
Lista sortimentelor torturilor de ciocolată (https://lacasapane.ro/torturi) la alegere este următoarea:
•Tort Choco Crispy
•Tort 3 ciocolate
•Tort ciocolată și vișine
•Tort de ciocolată
•Tort mousse de ciocolată
 
Înscrierile se pot face începând de astăzi, 7 iulie 2020, până miercuri, 14 iulie 2020, ora 13,00, iar câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți.
 
  •  Atenție! Se va lua în considerare doar un singur comentariu pentru fiecare participant. Sortimentul de tort poate fi ales doar din cele menționate anterior.
  • Tragerea la sorți se va face din lista de participanți care îndeplinesc toate criteriile de concurs, miercuri, 14 iulie 2020, ora 14.00. Va fi considerat câștigător primul participant desemnat la tragerea la sorți.
  • Expedierea premiilor se va face doar pentru Cluj-Napoca și zona metropolitană care se află în aria de livrare a produselor noastre, la o dată stabilită ulterior, ce nu va fi mai devreme de 48 de ore de la tragerea la sorți.
 
Regulamentul Concursului poate fi consultat aici  https://bit.ly/3izE6RI
 
Update:
 
Câștigător „Câștigă un tort de ciocolată La Casa” - https://www.facebook.com/watch/?v=2812810818950696

 

Scrie-ne un mesaj

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com