LaCasa Pane

 

La baza oricărei mese copiase, servită în grabă între două taskuri zilnice sau, din contră, servită în tihnă, alături de cei dragi, stă pâinea, ca element central. Căci pâinea e sufletul bucătăriei românești.


Având o gama variată de produse, pregătite doar din ingrediente de cea mai bună calitate, am fi onorați să ne regăsim în casele voastre!


Consultați oferta noastră mai jos și pregătiți-vă de un deliciu culinar!

Delivery


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla vel ullamcorper felis.

Comandă acum

 

Începem săptămâna cu o nouă provocare pentru tine! Ce spui de un burger delicios savurat alături de unul dintre cei mai buni prieteni ai tăi? 

 

Începând de astăzi, 8 iunie 2020 și până vineri, 12 iunie 2020, ora 13,00, etichetează un prieten într-un un comentariu la această postare , spune-ne sortimentul vostru burger preferat și poți câștiga câte unul pentru fiecare! Vom premia 5 dintre participanții norocoși.
 
Pentru a vizualiza lista noastră de burgeri intră aici - https://bit.ly/2AG5A6G
 
  •  Atenție! Se va lua în considerare doar un singur comentariu pentru fiecare participant. Sortimentul de burger poate fi ales doar din cele listate pe pagina anterior menționată.
  •  Tragerea la sorți se va face din lista de participanți care îndeplinesc toate criteriile de concurs, vineri, 12 iunie 2020, ora 14.00. Vor fi considerați câștigători primii 5 participanți desemnați prin la tragerea la sorți.
  •  Expedierea premiilor se va face doar pentru Cluj-Napoca și zona metropolitană care se află în aria de livrare a produselor noastre.
Regulamentul Concursului poate fi consultat aici  https://bit.ly/2zci6uf

 

Update:

Câștigători „Savurează un burger alături de un prieten!” - https://www.facebook.com/watch/?v=264115441319187

 

Scrie-ne un mesaj

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com