LaCasa Pane

 

La baza oricărei mese copiase, servită în grabă între două taskuri zilnice sau, din contră, servită în tihnă, alături de cei dragi, stă pâinea, ca element central. Căci pâinea e sufletul bucătăriei românești.


Având o gama variată de produse, pregătite doar din ingrediente de cea mai bună calitate, am fi onorați să ne regăsim în casele voastre!


Consultați oferta noastră mai jos și pregătiți-vă de un deliciu culinar!

Delivery


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla vel ullamcorper felis.

Comandă acum

 

Ziua de 1 iunie este foarte aproape! Așadar, noi ne-am gândit să le facem o surpriză dulce celor mai mici, desigur, cu ajutor vostru, a celor mari. 

 

 

Începând de astăzi, 27 mai 2020 și până luni, 1 iunie 2020, ora 13,00, lăsați un comentariu la această postare cu sortimentul vostru de tort 🎂 preferat și spre deliciul celui mic, îl puteți câștiga prin tragere la sorți. Lista torturilor noastre poate fi consultată aici - https://bit.ly/36CuJv8
 
  • Atenție! Se va lua în considerare doar un singur comentariu pentru fiecare participant. Sortimentul de tort poate fi ales doar din cele listate pe pagina anterior menționată.
  • Tragerea la sorți se va face din lista de participant care îndeplinesc toate criteriile de concurs, luni, 1 iunie 2020, ora 14.00.
  • Expedierea tortului către câștigător se va face doar pentru Cluj-Napoca și zona metropolitană care se află în aria de livrare a produselor noastre.
Regulamentul Concursului poate fi consultat aici  https://bit.ly/2M3dppG
 
Succes!!  

 
Update:

Câștigător ”Câștigă un tort delicios pentru cel mic ” - https://www.facebook.com/watch/?v=2614215642169457

 

Scrie-ne un mesaj

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com