Delivery


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla vel ullamcorper felis.

Comandă acum

Blogul LaCasa

Apa este vitală pentru viață. Fără hrană putem trăi aproximativ 30 de zile, dar fără apă doar 3 zile. Aș spune că, apa este mai importantă pentru organismul uman decât hrana, iar La Casa vine în întâmpinarea acestei nevoi cu două surse de hidratare optimă: limonada și fresh-ul de legume și fructe. Pentru a fi responsabili și a avea un stil de viață sănătos, este necesar să ne preocupăm de aspectul hidratării, zi de zi.

Fie că alegi să îți începi ziua cu un mic dejun servit în locațiile noastre sau cu un sandwich luat la pachet, în drum spre muncă, poți fi sigur că folosim cele mai bune ingrediente în prepararea produselor noastre. Te poți baza pe noi și la ora prânzului, alegând fie paste, salate fresh, meniuri ale zilei echilibrate și delicioase sau...o felie gustoasă de prăjitură și un fresh!

Una dintre cele mai vechi forme de fermentație a grâului este maiaua. Se presupune că aceasta a apărut în Egiptul antic (anul 1500 î.Hr.) și a rămas principala metodă până acum câteva secole, când a fost înlocuită cu bine-cunoscuta drojdie. Timpul, chiar dacă a trecut, nu a uitat proprietățile acesteia, astfel încât folosim cu grijă acest ingredient în pâinea La Casa

   Făina integrală: un ingredient secret din biscuiții cu făina integral și pâinea integrală La Casa 

  Întotdeauna când ne dorim să facem o schimbare în alimentația noastră și în stilul de viață pe care îl ducem, vom începe cu lucrurile simple, de bază, astfel încât să avem succesul asigurat.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com