LaCasa Pane

 

La baza oricărei mese copiase, servită în grabă între două taskuri zilnice sau, din contră, servită în tihnă, alături de cei dragi, stă pâinea, ca element central. Căci pâinea e sufletul bucătăriei românești.


Având o gama variată de produse, pregătite doar din ingrediente de cea mai bună calitate, am fi onorați să ne regăsim în casele voastre!


Consultați oferta noastră mai jos și pregătiți-vă de un deliciu culinar!

Delivery


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla vel ullamcorper felis.

Comandă acum

Știm cu toții faptul că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, și totuși de multe ori sărim peste ea, pornim grăbiți spre muncă și ne aducem aminte că nu am mâncat undeva spre ora prânzului, când deja nivelul nostru de energie scade considerabil. Ce facem în această situație? Produsele pentru micul dejun La Casa sunt pregătite să ne ofere energia de care avem atât de mare nevoie dimineața.  

 

 

Haide să facem un exercițiu de imaginație! Dacă vrem să plecăm dimineața de acasă cu mașina și constatăm că are rezervorul gol, cum vom ajunge la destinație? Așa cum mașina folosește combustibil, benzină sau motorină, la fel și corpul nostru folosește hrana pe post de combustibil. Cu siguranță putem funcționa și pe rezerve, dar în niciun caz la capacitate maximă.
    În plus, avem nevoie de combustibil înainte să pornim la drum, și nu la finalul lui. Astfel, avem nevoie de mai multă hrană în prima parte a zilei, atunci când urmează să depunem efort fizic și intelectual, și nu atât de multă spre finalul zilei, când nu mai avem nevoie de energie. Ceea ce doresc să vă transmit este faptul că micul dejun trebuie să fie mai bogat caloric și energetic decât cina. Pentru că trebuie să ne orientăm alegerile alimentare în funcție de ceea ce vom face în următoarele 2-3 ore după ce le consumăm, biscuiții mic dejun La Casa sunt adaptați pentru prima parte a zilei, astfel încât să ne ofere ceea ce avem cel mai mult nevoie: energie.
    Fulgii de ovăz conținți de biscuiții mic dejun La Casa ne oferă o cantitate semnificativă de carbohidrați complecși, ce îți vor elibera energia treptat, astfel încât să ne putem folosi de ea o perioadă mai îndelungată de timp. Ei conțin și o cantitate mare de fibre datorată fulgilor de ovăz, în felul acesta oferindu-ne o senzație de sațietate îndelungată.
    Semințele de floarea-soarelui, in și susan conținute de biscuiții mic dejun La Casa ne oferă acizi grași mono și polinesaturați, adică grăsimi sănătoase ce ne vor ajuta să ne concentrăm mai bine și ne vor crește capacitatea de a memora.
    Cea mai bună pereche pentru micul dejun o fac carbohidrații cu proteinele, astfel încât este nevoie să adăugăm lângă biscuiții mic dejun La Casa. Și un pahar de lapte integral sau un iaurt natur, în felul acesta vom avea și cantitatea ideală de proteine pentru a ne începe ziua excelent.
    Pentru cei care acordați o atenție sporită și controlului greutății, micul dejun are un rol extrem de important. Sunt multe studii care au demonstrat faptul că dacă vom consuma o cantitate suficientă de calorii la micul dejun, senzația de foame din a doua parte a zilei va fi diminuată, astfel vom putea să consumăm mai puțină mâncare seara, fără să ne fie foame. Dacă nu mâncăm micul dejun, avem toate șansele să consumăm o cantitate mult prea mare de calorii seara. În felul acesta, micul dejun ne poate influența și greutatea corporală.
     O altă idee potrivită pentru micul dejun este varianta de ouă, pe care o regăsim în micul dejun La Casa cu ouă Benedict, somon fume și sos olandez. Ouăle conțin proteine cu valoare biologică mare, adică organismul nostru le digeră și metabolizează la capacitate maximă. Mai trebuie doar să adăugăm o sursă de carbohidrați complecși, astfel o felie de pâine integrală lângă și astfel vom avea un mic dejun complet, echilibrat și sănătos.
    
Să nu uitați niciodată de micul dejun!
Iulia Hădărean
Nutriționist-dietetician

 

 

Scrie-ne un mesaj

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com