Liberty on Bike

Este vorba despre Liberty on Bike – un eveniment de o zi pe două roți ce promovează un stil de viață sănătos și activ. Toată lumea este invitată, pasionații de ciclism și copiii în mod special, pentru că vor fi activități pregătite pentru ei.

Vă așteptăm cu drag, atât la evenimentul Liberty on Bike, cât și în locația La Casa din incinta Liberty Technology Park, care va fi deschisă cu această ocazie.

Vom începe cu „Gentlemen’s Race” – cursă dedicată domnilor pasionați de ciclism, în care echipe de câte 4 vor colabora pentru a ajunge la timp pe un traseu dificil, în afara localității. Scopul este promovarea spiritului de echipă.

Sunt bine veniți și copiii. Pentru ei am creat „Liberty Fun & Play Area” zonă dedicată în exclusivitate lor, iar programul cuprinde face painting, jocuri și mini-curse de ciclism.

Invitatul special al evenimentului este Dr. Adrian Copcea, nutriționist, ce va susține un workshop despre alimentația sănătoasă ca element cheie pentru o viață echilibrată și împlinită.

Am pregătit și o provocare pentru pasionații de gastronomie sănătoasă. Un concurs în care vor fi premiate cele mai sănătoase și inspirate alegeri culinare – „Picnic Sănătos.”

Vă invităm să participați și la ceremonia de inaugurare a terenurilor de sport multifuncționale ale Liberty Technology Park Cluj ce va consta într-un meci de baschet demonstrativ.

Participarea la eveniment este gratuită. Înscrierile pentru „Gentlemen’s Race” se fac pana pe 2 Octombrie la adresa office@libertytechpark.ro, specificând atât numele echipei cât și numele celor 4 membri participanți. Ne-ar face mare plăcere să veniți alături de noi pe 4 octombrie la Liberty on Bike, eveniment ce promovează un stil de viață sănătos și activ. Vă așteptăm!

PROGRAM:
10:00                 Start Gentlemen’s Race
10:15 – 10:45    Mini-cursele pentru copii
11:00 – 11:30    Nutrition Workshop
11:30 – 12:00    Finish Gentlemen’s Race & Premiere Gentlemen’s Race
12:00 – 12:30    Basketball
12:45 – 13:15    Concurs „Picnic sănătos”

Contactează-ne la

Str. Luncii Nr. 19, 400633, Cluj-Napoca, România

Telefon:+40 364 140 800,

Email: office@lacasapane.ro

Sau ne poti scrie aici

Noutăți prin email