La Casa mai aproape de clujeni

Începând de astăzi vă puteţi bucura de un mic dejun ca în Franţa, de un croissant şi o cafea cu lapte… vă veţi putea lua o bine meritată pauză de prânz şi servi o salată proaspată, cum numai italienii ştiu să facă… veţi putea gusta un cheesecake american sau un ştrudel vienez în noua locaţie La Casa din incinta Magazinului Central.

Dorinţa noastră este ca voi să vă bucuraţi de gustări mereu proaspete, cu adevărat sănătoase, care să vă satisfacă micile capricii culinare.

Gândiţi-vă la un loc în care veţi găsi tot ce aveţi nevoie pentru mesele zilei, un loc în care vă veţi putea răsfăţa simţurile gustând produse de panificaţie, patiserie, cofetărie şi gastronomie din întreaga lume.

  • Magazin Central
  • Magazin Central
  • Magazin Central
  • Magazin Central

Despre La Casa
La Casa este un business demarat de investitori autohtoni, cu experiență în industria alimentară. Conceptul La Casa este total nou pentru piața românească pentru că include o fabrică de mâncare, după modelul celor occidentale. Principalele linii de business sunt panificația, patiseria, cofetăria și gastronomia, iar portofoliul de produse include peste 100 de sortimente. Facilitățile de producție La Casa sunt localizate în Cluj-Napoca, au o suprafață de peste 6.000 mp și includ tehnologie de ultimă generație.

Contactează-ne la

Str. Luncii Nr. 19, 400633, Cluj-Napoca, România

Telefon:+40 364 140 800,

Email: office@lacasapane.ro

Sau ne poti scrie aici

Noutăți prin email