La Casa în Maestro Business Center

Te așteptăm în noul restaurant La Casa, pe bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 104, ap.2, situat în incinta Maestro Business Center.

Restaurantul are o suprafață de peste 300 mp și include pe lângă zonele de panificație, patiserie și cofetărie și o zonă amplă de gastronomie.

Restaurantul La Casa din incinta Maestro Business Center este locul perfect pentru o nuntă intimă, un botez, o petrecere cu colegii sau orice alt eveniment pe care vrei să îl petreci alături de noi. Decorul modern și ambianța deosebită vor face ca visele și dorințele tale sa fie unite într-un eveniment unic.

Capacitatea salonului este de 140 persoane.

Te așteptăm în noua noastră locație!

  • Maestro
  • Maestro
  • Maestro
  • Maestro
  • Maestro

Despre La Casa
La Casa este un business demarat de investitori autohtoni, cu experiență în industria alimentară. Conceptul La Casa este total nou pentru piața românească pentru că include o fabrică de mâncare, după modelul celor occidentale. Principalele linii de business sunt panificația, patiseria, cofetăria și gastronomia, iar portofoliul de produse include peste 100 de sortimente. Facilitățile de producție La Casa sunt localizate în Cluj-Napoca, au o suprafață de peste 6.000 mp și includ tehnologie de ultimă generație.

Contactează-ne la

Str. Luncii Nr. 19, 400633, Cluj-Napoca, România

Telefon:+40 364 140 800,

Email: office@lacasapane.ro

Sau ne poti scrie aici

Noutăți prin email