Healthy mornings cu La Casa

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei și asta o spun chiar și doctorii. Ei bine noi nu suntem doctori dar suntem aici ca să ne asigurăm că diminețile tale prind contur iar tu capeți energia de care ai nevoie pentru a-ți face treaba mai bine și pentru a beneficia de un grad ridicat de eficiență la locul de muncă.

Obiceiurile tale de dimineață influențează comportamentul și rezultatele de pe tot parcursul zilei. Cu cât obiceiurile tale sunt mai sănătoase și cu cât încerci să nu sari peste etape importante precum micul dejun cu atât vei avea rezultate mai bune și vei putea să obții echilibrul de care ai nevoie.

Tocmai pentru că știm ce mult înseamnă o masă echilibrată și plină de nutrienți am decis să lansăm o gamă de produse de mic dejun pe care o vom îmbogăți cu noi produse în funcție de dorințele si nevoile tale.

Acum o lună am organizat un chestionar „Tu cum îți începi ziua”, prin care am urmărit să învățăm cât mai multe despre obiceiurile tale de dimineață și să aflăm ce preparate ai dori să servești la prima masă a zilei. Poate ai fost chiar tu unul dintre cei care au contribuit la acest nou proiect și ai răspuns întrebărilor din chestionar.

Din răspunsurile tale și ale celorlalti participanți am reușit să construim un meniu de mic dejun pe placul tău și al lor.

De acum poți găsi noile preparate de mic dejun la locația noastră din incinta Maestro Business Center, de pe Bdul. 21 Decembrie 1989, nr. 104.

Mai mult decât atât ne-am gândit să faci cunoștință cu cafeaua și gama noua de ceaiuri pe care le poți găsi acum în locațiile noastre.

Cumpără-ți un meniu de mic dejun iar noi iți vom completa experiența diminetii cu o cafea sau un ceai la alegere, din partea noastră.

Ce trebuie sa faci?

Descarcă voucher-ul de mai jos și vino cu el în locație, prezintă-l personalului de magazin când iți comanzi micul dejun iar noi te răsfățam cu o cafea sau un ceai la alegere :).

 

VOUCHER Healthy Mornings

Te asteptăm cu drag!

 

Contactează-ne la

Str. Luncii Nr. 19, 400633, Cluj-Napoca, România

Telefon:+40 364 140 800,

Email: office@lacasapane.ro

Sau ne poti scrie aici

Noutăți prin email