Chef Ioan Fatol se alătură echipei La Casa şi împărtăşeşte noii sale echipe secretele descoperite în cei 19 ani de experienţă în bucătărie

Maestru în arta culinară şi formator, Chef Fatol este noul Manager al echipei de Gastronomie La Casa Pane. Absolvent al cursurilor de specializare şi perfecţionare în alimentaţie publică, Chef Fatol a început meseria de bucătar cu gândul de a reuşi să facă cinste acestei meserii.
 
Ȋncă de la început a avut ocazia de a lucra alături de titraţi bucătari din ţară, care l-au ajutat să înţeleagă ce înseamnă să fii bucătar şi să respecte această meserie. Călătoria în „lumea culinară” şi deprinderea secretelor artei culinare a început pentru Chef Fatol în urmă cu aproape 20 de ani. Pregătirea practică şi teoretică, precum şi experienţa dobândită de-a lungul anilor în ţară şi străinătate, l-au ajutat să obţină numeroase premii, dar şi mult râvnitul titlu de Maestru Bucătar.
 
Pasionat de mâncare şi cu dorinţa de a deveni din ce în ce mai bun, având un angajament puternic faţă de clienţi şi dorinţa de a le oferi acestora preparate autentice, a venit în permanenţă cu ceva nou şi unic în reţetele sale. A participat la diferite concursuri naţionale şi internaţionale, şi a lucrat în cadrul mai multor bucătării de renume, ultimul proiect fiind Hotel City Plaza Restaurant Marco Polo*****.
 
Fiecare concurs şi fiecare loc de muncă au însemnat  lucruri noi  şi l-au ajutat să facă faţă provocărilor diferitelor concepte dezvoltate de-a lungul timpului.

 

Chef Fatol

 

Contactează-ne la

Str. Luncii Nr. 19, 400633, Cluj-Napoca, România

Telefon:+40 364 140 800,

Email: office@lacasapane.ro

Sau ne poti scrie aici

Noutăți prin email